Inkomstenbelasting

​Fiscaal nieuws 2019

In het fiscaal nieuws 2018 zijn al een groot aantal wijzigingen voor de komende jaren aangegeven, zodat de lezer daar al in een vroeg stadium rekening mee kan houden. Daarom wordt ook dit jaar weer iets verder vooruitgeblikt dan de titel van deze pagina zou doen vermoeden. Met de gebruikelijke aanpassingen van tarieven, tabellen, schijven, percentages en normbedragen zullen we u niet vermoeien. Wij beperken ons in dit overzicht tot de belangrijkste aanpassingen.

Werknemer of zelfstandige

Fiscaal nieuws 2018

Door de lange kabinetsformatie staan grote veranderingen in de belastingwetgeving voor 2019 en later op stapel. In sommige gevallen is het handig hier nu al rekening mee te houden, daarom wordt al iets verder vooruitgeblikt dan de titel van deze pagina zou doen vermoeden.

Met de gebruikelijke aanpassingen van tarieven, tabellen, schijven, percentages en normbedragen zullen we u niet vermoeien. Wij beperken ons in dit overzicht tot de belangrijkste aanpassingen.

Fiscaal nieuws 2017

Evenals in voorgaande jaren wijzigt ook in 2017 weer het nodige in de belastingwetgeving. Naast de gebruikelijke aanpassingen van tarieven, tabellen, schijven, percentages en normbedragen, waarmee we u niet zullen vermoeien, worden er ook enkele andere veranderingen doorgevoerd. Wij beperken ons in dit overzicht tot de belangrijkste aanpassingen.

Fiscaal nieuws 2016

Evenals in voorgaande jaren wijzigt ook in 2016 weer het nodige in de belastingwetgeving. 
Naast de gebruikelijke aanpassingen van tarieven, tabellen, schijven, percentages en normbedragen worden er ook enkele andere veranderingen doorgevoerd. Wij beperken ons in dit overzicht tot de belangrijkste aanpassingen. 


Subscribe to RSS - Inkomstenbelasting